Zakelijke verzekeringen

Wilt u een zakelijke verzekering afsluiten?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van zakelijk vastgoed, horeca en hotels.

U kunt deze verzekeringen afsluiten via ons:

Opstal en inventaris
Wij bieden een goede dekking tegen een scherpe premie. Daarbij werken we samen met eersteklas verzekeraars die gespecialiseerd zijn in de zakelijke markt.

Bedrijfsaansprakelijkheid
Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzekert u tegen schade die uw bedrijf anderen kan toebrengen. Met uw bedrijf bent u voor meer zaken aansprakelijk dan u zich realiseert. Het is daarom verstandig zo’n verzekering af te sluiten. Wij doen altijd een risico-inventarisatie, zodat u advies op maat krijgt.

Bedrijfsschade
Na brand, inbraak of andere schade kan uw bedrijfscontinuïteit in gevaar komen. Met een bedrijfsschadeverzekering verzekert zich tegen de kosten die u maakt waar geen inkomsten tegenover staan.

Rechtsbijstand
Heeft u juridische hulp nodig, dan kunnen de kosten hoog oplopen. Een rechtsbijstandsverzekering verzekert u tegen deze kosten.

(Bestel)auto
Uw bedrijfswagens verzekeren? Ook dat kan via ons. Heeft u een wagenpark van 5 of meer auto’s, dan kunt u een collectieve verzekering afsluiten.

Verzuimverzekering / ziekengeld
Ziekte van uw werknemers kan leiden tot een grote kostenpost voor uw onderneming. Een verzuimverzekering kan u indekken tegen deze kosten.

Neem contact met ons op!