VvE-verzekeringen


De juiste verzekeringen afsluiten voor uw Vereniging van Eigenaren?

Wij zijn specialist in VvE-verzekeringen. Uw verzekeringen sluit u bij ons af tegen een zeer concurrerende premie. En de schadeafhandeling is zeer vlot en nauwkeurig.
Deze verzekeringen bieden we voor VvE’s:

Opstal
Een opstalverzekering is standaard voor VvE’s. Wij regelen een waardebepaling, zodat u onderverzekering en oververzekering voorkomt. Ook adviseren wij u over het voorkomen van schade.

Aansprakelijkheid voor huiseigenaren
Ook een aansprakelijkheidsverzekering voor huiseigenaren is standaard bij VvE’s. Het gaat hierbij om schade die een van de huiseigenaren veroorzaakt bij anderen. Wij sluiten graag een verzekering op maat voor u af.

Rechtsbijstand
Niet alle VvE’s sluiten een rechtsbijstandsverzekering af. Wij adviseren u echter dit wel te doen: heeft u juridische hulp nodig, dan kunnen de kosten hoog oplopen. Een rechtsbijstandsverzekering verzekert u tegen deze kosten.

Bestuursaansprakelijkheid
Het is verstandig de bestuurders van een VvE te verzekeren tegen eventuele aansprakelijkheidsclaims. Deze claims zijn duur. Ook als een claim door de rechter wordt afgewezen, brengt dit hoge juridische kosten met zich mee. De onverzekerde bestuurder draait dan persoonlijk op voor deze kosten. Een bestuursaansprakelijkheidsverzekering verzekert u tegen deze kosten.

Neem contact met ons op!