29 juni 2015, Comments Reacties uitgeschakeld voor Particuliere verzekeringen

Op zoek naar een particuliere verzekering? Tijdens een vrijblijvend gesprek adviseren wij u graag. We inventariseren, analyseren en adviseren. En natuurlijk verlenen we ook nazorg als u schade heeft gehad.

U kunt bij ons terecht voor deze verzekeringen:

Aansprakelijkheidsverzekering
Een aansprakelijkheidsverzekering verzekert u  tegen schade die u anderen kunt toebrengen. Al vanaf enkele euro’s per maand.

Rechtsbijstandsverzekering
Heeft u rechtsbijstand nodig of juridisch advies? De kosten kunnen erg oplopen. Een rechtsbijstandsverzekering verzekert u tegen deze kosten.

Opstalverzekering
Uw opstal verzekeren? Wij regelen een waardebepaling, zodat u onderverzekering en oververzekering voorkomt. Ook adviseren wij u over het voorkomen van schade.

Inboedelverzekering
Uw inboedel vergoed op basis van nieuwwaarde? Een goede inboedelverzekering regelt het. Vaak is er meer gedekt dan u zou verwachten.

Autoverzekering
Wat is voor u een geschikte autoverzekering? Een WA-dekking is verplicht. Daarnaast kijken we wat u verder nodig heeft. Casco- of beperkte cascodekking is mogelijk voor schade aan de auto zelf. Eventuele subdekkingen zijn: ongevallenverzekering inzittenden of (verhaals)rechtsbijstand. Als extra service checken wij elk jaar voor onze klanten of ze elders goedkoper uit zijn –  tegen dezelfde of soms betere voorwaarden. We sluiten de verzekering in dat geval automatisch over.

Direct uw premie berekenen: http://diensten.voogd.com/portal/index.asp?5283P-OJS-2NYKF-Q37N  (module)

Overige vervoersmiddelen
Wilt u uw bromfiets, vaartuig of fiets verzekeren? Wij gaan voor u op zoek naar de juiste verzekering met de beste dekking en de laagste premie.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Bent u zelfstandig ondernemer? Dan is het verstandig om u tegen arbeidsongeschiktheid te verzekeren. Wij adviseren u graag.

Ziektekostenverzekering
Wij bieden ziektekostenverzekeringen bij DSW. Dit is een middelgrote zorgverzekeraar. Net als DSW vinden wij dat iedereen recht heeft op gemakkelijk toegankelijke en betaalbare zorg van hoge kwaliteit. Bovendien biedt DSW een restitutiepolis: u hoeft niet naar een aangesloten zorgaanbieder.

Zorgverzekering aanvragen

Levensverzekeringen
Een levensverzekering sluit u meestal af als u samen een hypotheek afsluit. Ook uitvaartverzekeringen vallen hieronder. Wij geven u advies over de juiste verzekering.

 

 

Neem contact met ons op!